Zaalverhuur

ZAALVERHUUR LINGEWAARD

Wilt u binnenkort een feest organiseren en zoekt u in de omgeving van Doornenburg, Huissen of Gendt en zoekt u een goede locatie? Wij nodigen u graag uit om bij Sems sushi in Doornenburg een kijkje te komen nemen.

Een bedrijfsfeest of verjaardagsfeest wij hebben de faciliteiten om er een fantastische avond van te maken. Bij ons kunt u terecht voor groepen van 50 tot 300 personen.

Feesten:

Bij Sems sushi hebben een mooie ruime zaal beschikbaar voor feesten en partijen tot 300 personen. Wij verzorgen u complete feest voor een vaste prijs. Hapjes catering of sushi catering is uiteraard ook bespreekbaar.  Neem contact met ons op wat we voor u kunnen betekenen via 0481745718.

Bedrijfsfeest:

Sems sushi is de locatie voor uw bedrijfsfeest. Onze zaal is beschikbaar voor feesten  tot 300 personen. Het is ook mogelijk om bij ons te vergaderen of trainingen en workshops te geven. Neem contact met ons op wat we voor u kunnen betekenen.

Trouwen:

Zoekt u de perfecte locatie om uw partner het ‘JA-woord’ te geven? Bij Sems sushi doen we er alles aan om u een droomdag te verzorgen!

Van een waanzinnig feest tot een mooie bruiloft. Wij kunnen alles voor u verzorgen.  Geniet u graag van onze heerlijke sushi op uw bruiloft, dat kan natuurlijk ook!

Neem contact met ons op via semssushi@outlook.com of via 0481-745718